Esmé Coiffure is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SCG) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Heeft u een klacht waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij de Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consument en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De geschillencommissie is erkend door de overheid, waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborg zijn. Meer informatie en de Algemene voorwaarden vindt u op www.anko.nl/voorwaarden

PRUIKEN Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben: erfelijkheid, een aandoening, stress, gebruik van medicijnen of een medische behandeling. Voor alle oorzaken hebben wij een oplossing. Bij totaal haarverlies is de oplossing meestal een pruik.
Wij hebben keuze uit confectiepruiken; leverbaar binnen 2 werkdagen.

Ook kunnen wij een pruik op maat leveren, houdt u dan rekening met een levertijd van 10-12 weken. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van uw keuze, tijdens een intakegesprek, dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Niet in staat om naar de salon te komen Mocht u in het ziekenhuis liggen of niet in staat zijn om naar de salon te komen, dan komen wij naar u toe voor het aanmeten en/of aanleveren van onze haarwerken. Dit intakegesprek kan altijd binnen 4 dagen plaats vinden.

Vergoedingen Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekering, kunt u bij uw huisarts of specialist een verwijsbrief ophalen, die u vervolgens bij ons inlevert. Wij dragen er dan zorg voor dat deze, met de prijsopgave van uw haarwerk, naar de zorgverzekering wordt gestuurd. U hoeft ons alleen u eigen bijdrage te betalen, de rest regelen wij met uw zorgverzekeraar.

Reserveren Door verbeterde chemo technieken valt het haar niet altijd meer uit. Afhankelijk van de behandeling en de patiënt is het mogelijk dat u uw haar behoudt! Dat weet u echter pas als de behandeling al enige tijd bezig is. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend 3 tot 6 weken een pruik reserveren. Heeft u deze nodig, dan ligt deze voor u klaar. Mocht u door voor u gereserveerde pruik niet nodig hebben, zijn er geen kosten of verplichtingen aan gebonden. wel vragen wij u ons te melden als u de pruik niet nodig heeft.    

Levensduur De gemiddelde levensduur van haarwerk bedraagt ongeveer 1/2 tot 1 jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening, onderhoud en talgafscheiding.

Garantie Op uw haarwerk heeft u 6 maanden fabrieksgarantie.

Nazorg Indien u dit wenst, kunt u uw haar-werk door ons laten wassen/stylen. Wij komen ook bij u thuis.

Klachtenprocedure U kunt altijd bij ons terecht met eventuele klachten, deze worden zorgvuldig door ons behandeld. Als het voor ons mogelijk is de klacht op te lossen, doen wij dit onmiddellijk. Terwijl u erop wacht of als er op dat ogenblik geen tijd voor is, dan binnen 2 werkdagen. Mocht de fout bij de leverancier liggen, dan wordt het haarwerk, na overleg met de desbetreffende levancier, direct per reperatie retour gestuurd. Er wordt altijd naar gestreefd om het binnen 6 weken retour te hebben. Natuurlijk is dit voor u kosteloos, tenzij uw klacht een gevolg is van een verkeerde behandeling van uw kant.

Esmé Coiffure is een erkend ANKO haarwerkspecialist. Dit houdt in, dat ons bedrijf jaarlijks wordt gekeurd, zodat we aan alle eisen die de zorgverzekeraars en ANKO stellen, voldoen.

We volgen regelmatig bijscholingscursussen op het gebied van haarwerk, huidverzorging en mode.

Bij alle zorgverzekeraars gecontracteerd.

Mocht het anders zijn, neem dan contact op met Diana 0344-610969