.

 
PRUIKEN Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben: erfelijkheid, een aandoening of een medische behandeling. Voor alle oorzaken hebben wij een oplossing. Bij totaal haarverlies is de oplossing meestal een pruik.
Wij hebben keuze uit confectiepruiken; binnen 2 werkdagen.


Ook kunnen wij een pruik op maat leveren, houdt u dan rekening met een levertijd van 8-12 weken. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van uw keuze, tijdens een intakegesprek, dit is geheel gratis. Bij ons kunt u, geheel vrijblijvend 3-tot 6 weken een pruik reserveren.

Mocht u in het ziekenhuis liggen of niet in staat zijn om naar de salon te komen, dan komen wij naar u toe voor het aanmeten en/of aanleveren van onze haarwerken. Dit intakegesprek kan altijd binnen 5 dagen plaats vinden. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de verzekering kunt u bij uw huisarts of specialist een verwijsbrief ophalen, die u vervolgens bij ons inlevert. Wij dragen er dan zorg voor dat deze, met de prijsopgave van uw haar-werk, naar de verzekering wordt gestuurd. U hoeft ons alleen u eigen bijdrage te betalen, de rest regelen wij met uw verzekering.

 Door verbeterde chemo technieken valt het haar niet altijd meer uit. De gemiddelde levensduur van haar-werk bedraagt ongeveer 1/2 tot 1 jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding. Op uw haarwerk heeft u 6 maanden fabrieksgarantie.

Nazorg:

Indien u dit wenst, kunt u uw haar-werk door ons laten wassen/stylen. Wij komen ook bij u thuis.

Wij zijn aangesloten bij de Geschillen commissie van de Anko, mocht er een probleem zijn, waar wij samen niet uitkomen.

 

Esmé Coiffure is een erkend ANKO haarwerkspecialist.

Dit houdt in, dat ons bedrijf jaarlijks wordt gekeurd, zodat we aan alle eisen die de zorgverzekeraars en ANKO stellen, voldoen.

We volgen regelmatig bijscholingscursussen op het gebied van haarwerk, huidverzorging en mode.

Bij alle zorgverzekeraars gecontracteerd.

Mocht het anders zijn, neem dan contact op met Diana 0344-610969

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: